Yemen Haberleri

Yemen haberleri ve güncel Yemen gelişmeleri, Yemen ile ilgili tüm video, Yemen fotoğrafları ve Yemen haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Gündem

Dünya Müslüman Alimler Birliği’nin kurucularından, Yemenli alim Şeyh Abdülmecid Zindani vefat etti.

Dünya

Yemen'deki Ensarullah, son 72 saatte düşman gemilerine yönelik 5 operasyon gerçekleştirdiklerini, bunlardan bazı hedeflemelerin başarılı olduğunu bildirdi.

Dünya

Yemen'deki Ensarullah, son 72 saat içinde çok sayıda balistik füze ve insansız hava aracıyla ABD ve İngiliz gemilerini ve işgal...

Dünya

Yemen'de, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için on binlerce kişinin katılımıyla gösteri düzenlendi.

Filistin

Siyonist işgal rejimi, Yemen Ensarullah Hareketi'nin fırlattığı bir balistik füzenin, Filistin'in işgal altındaki topraklarından Ümmü Raşraş'a ulaştığını itiraf etti.

Dünya

Ensarullah, Aden Körfezi ve Kızıldeniz'deki ABD gemilerine deniz füzeleri ve 37 insansız hava aracı (İHA) ile geniş çaplı saldırılar gerçekleştirdiklerini...

Filistin

Yemen'de on binlerce kişi, siyonist işgal rejiminin saldırılarına maruz kalan Gazze halkıyla dayanışma gösterisi düzenledi.

Dünya

İşgalci ABD ve emperyalist İngiltere'ye ait savaş uçakları, Yemen'in Hudeyde Havalimanı'na hava saldırıları düzenledi.

Dünya

Yemen'deki Ensarullah, Kızıldeniz'de 2 Amerikan savaş gemisini füze ve İHA ile hedef aldıklarını duyurdu.

Dünya

Yemen'de yaşanan iç karışıklığın ardından kapanan Marib - Sana kara yolunun, 9 yılın ardından ulaşıma açılacağı belirtildi.

Gündem

Yemen Ensarullah lideri Abdülmelik Bedreddin el-Husi, "Denizdeki operasyonlarımız karşısında düşman başarısız oldu; ne önleyebildi ne caydırabildi ne de sınırlandırabildi." dedi.

Dünya

Yemen'deki Ensarullah, Aden Körfezi'ndeki vurdukları İngiliz gemisinde yangın çıktığını, Kızıldeniz'deki bir Amerikan destroyerini de hedef aldıklarını bildirdi.