Ticaret Bakanlığı Haberleri

Ticaret Bakanlığı haberleri ve güncel Ticaret Bakanlığı gelişmeleri, Ticaret Bakanlığı ile ilgili tüm video, Ticaret Bakanlığı fotoğrafları ve Ticaret Bakanlığı haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Ticaret Bakanlığı, 9 Nisan'dan bu yana terör rejimi israile uygulanan ticaret kısıtlamasının sıkı bir şekilde uygulandığını belirtti.

Güncel

Ticaret Bakanlığı, bu yılın ilk 3 ayında düzenlenen operasyonlarda 8 milyar liralık ticari eşya ve uyuşturucu kaçakçılığının engellediğini belirtti.

Güncel

Ticaret Bakanlığı, yasak kapsamındaki ürünlerin "İsrail'e ihracatının devam ettiği" iddialarını yalanladı.

Gündem

İşgalci siyonist rejim, Türkiye'nin kendilerine ticarete kısıtlama getirmesine karşılık, Türkiye'den gelen ürünlere yönelik kendi ticari kısıtlamalarını hazırlayacağını açıkladı.

Güncel

Bakanlığın, siyonist rejime yönelik kısıtlama kararı 54 ürün grubunu kapsıyor. Kısıtlamalar bugünden itibaren geçerli olacak.

Güncel

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin, sağlık turizmi alanında geçen yıl 2,3 milyar dolarlık gelire ulaştığını duyurdu.

Güncel

Restoran ve kafelerin servis ücretlerini denetleyen Ticaret Bakanlığı, fiyat bilgisi ve servis ücreti alan işletmeye 834 bin 48 lira idari...

Güncel

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin son bir haftada yaklaşık 100 milyon liralık kaçakçılık girişimini engelledikleri belirtildi.

Güncel

Ticaret Bakanlığı, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda bir araca düzenlenen operasyonda 220 kilogram uyuşturucuya el koyduğunu belirtti.

Güncel

Ticaret Bakanlığı, Ramazan Bayramı alışverişi nedeniyle karşılaşılabilecek olumsuzluklara karşı önlem aldığını duyurdu.

Güncel

Irak'a açılan Habur Gümrük Kapısı'nda yapılan operasyonda 850 kilogram eroin ele geçirildi. Bu miktar, tek seferde yakalanan en yüksek ağırlıktaki...

Güncel

Ticaret Bakanlığı, uyuşturucu ve kaçak oto parçası ve kaçak altın ile ilgili düzenlenen operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.