Tarım ve Orman Bakanlığı Haberleri

Tarım ve Orman Bakanlığı haberleri ve güncel Tarım ve Orman Bakanlığı gelişmeleri, Tarım ve Orman Bakanlığı ile ilgili tüm video, Tarım ve Orman Bakanlığı fotoğrafları ve Tarım ve Orman Bakanlığı haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, 50 milyon 900 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alınacağını açıkladı.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, toplam 2 milyar 492 milyon 767 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına...

Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, 158 uzman yardımcısı istihdam edecek. 8 Ocak'ta başlayan başvurular, bugün sona eriyor.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 9 milyar 374 milyon lira tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

Gündem

Tarımsal amaçlı örgütler Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere göre derecelendirilerek, çeşitli teşvik ve desteklemelerde önceliğe sahip olabilecek.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı, 1 milyar 81 milyon 396 bin TL tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.