Japonya Haberleri

Japonya haberleri ve güncel Japonya gelişmeleri, Japonya ile ilgili tüm video, Japonya fotoğrafları ve Japonya haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Japonya'da 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Dünya

Japonya’da takviye diyet gıdası olarak üretilen ‘Beni-Koji’, tüketen 5 kişi hayatını kaybetti, 100'ü aşkın kişi hastanelik oldu.

Dünya

Japonya, Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) yaptığı yardımı yakında yeniden başlatacağını açıkladı.

Dünya

Japonya'da özel bir firma tarafından üretilen "gıda takviyesi" vakası ülkede her geçen gün artıyor. 100'ü aşkın kişinin hastaneye başvurduğu belirtildi.

Dünya

Japonya'da özel bir firma tarafından üretilen "gıda takviyesi" kullanan 26 kişi hastaneye kaldırıldı.

Dünya

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun kuzeyinde 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dünya

Japonya açıklarında kimyasal madde yüklü tankerin alabora olması sonucu 8 kişi öldü, 2 kişi kayboldu.

Dünya

Japonya'da, 45 kentte nadir görülen tehlikeli bir bakteriyel enfeksiyonun rekor hızla yayılması nedeniyle, 21 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Japonya'nın kuzeydoğusundaki Fukuşima Dai-içi Nükleer Santrali'nde biriken radyoaktif özellikli işlenmiş atık suyun okyanusa boşaltılmasında dördüncü evre tamamlandı.

Dünya

Japonya'nın kuzeydoğusundaki Fukuşima eyaleti açıklarında 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dünya

Japonya'nın Hokkaido kentinde bir grup dağ kayakçısının üzerine çığ düşmesi sonucu iki kişi hayatını kaybetti.

Ekonomi

Japonya'nın gıda ithalatı son 5 yılda yüzde 17'lik artışla 62 milyar dolardan 73,6 milyar dolara ilerlerken, Türkiye'nin Japonya'ya gıda ihracatı...