Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Siyonist işgalciler, Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’ne yönelik 10 gündür devam eden kuşatma sırasında yaptıkları saldırılarda, 200 sivili katletti.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 552'ye, yaralıların sayısı 74 bin 980'e yükseldi.

Dünya

Gazze Şeridi'nin çeşitli yerlerinde 174'üncü gününde de devam eden işgal bombardımanında çok sayıda Filistinli şehit oldu, birçok kişi de yaralandı.

Dünya

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, dünya ülkelerini, Gazze Şeridi'ne hava, kara ve deniz yoluyla mal ve yardımları uygun ve doğru yollarla...

Filistin

Siyonist işgal rejiminin, Gazze'nin batısındaki Eş-Şifa Tıp Kompleksi'ne (Şifa Hastanesi) yönelik saldırısı 10 gündür devam ediyor.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 490'e, yaralıların sayısı 74 bin 889'a yükseldi.

Dünya

Gazze'deki Hükümet Enformasyon Ofisi, uçaklardan atılan yardım paketlerinin yanlış uygulamalar nedeniyle 18 kişinin ölümüne neden olduğunu açıkladı.

Filistin

Filistin resmi haber ajansı WAFA, işgalci rejimin düzenlediği saldırılarda 20 yılı aşkın süredir Ajans bünyesinde çalışan bir gazetecinin daha katledildiğini...

Dünya

İşgal ordusu, Gazze Şehri'nde direnişçilerle yaşanan çatışmalarda bir siyonistin daha öldürüldüğünü itiraf etti.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 226'ya, yaralıların sayısı 74 bin 518'e yükseldi.

Güncel

Sakarya Milli İrade Sivil Toplum Kuruluşları tarafından her cumartesi günü Gazze için düzenlenen basın açıklamaları dizisi devam ediyor.

Dünya

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, kuşatma altındaki Şifa Hastanesi'nde su, yiyecek ve sağlık hizmetlerinden yoksun 5 yaralının şehit olduğunu duyurdu.