Erzincan Haberleri

Erzincan haberleri ve güncel Erzincan gelişmeleri, Erzincan ile ilgili tüm video, Erzincan fotoğrafları ve Erzincan haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Erzincan'da düzenlenen operasyonda 169,86 gram skunk ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Güncel

Erzincan'da son bir ay içerisinde drift yapan 7 sürücüye 225 bin 631 TL trafik cezası uygulandı.

Güncel

Peygamber Sevdalıları tarafından "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Yarışması'nda Erzincan merkez ve ilçelerinde dereceye girenler ödüllendirildi.

Güncel

Erzincan polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmada 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Güncel

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan işçilerden birinin daha cenazesine ulaşıldı.

Güncel

Erzincan’da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Sağlık

Uzmanlar, son derece tehlikeli bir bileşik olan siyanürün çevreye salınması durumunda önemli çevresel etkilere ve halk sağlığı risklerine yol açabileceğine...

Güncel

Erzincan'da tır lastiğine zulalanmış 4 kilogram metamfetamin ele geçirilirken 2 şüpheli tutuklandı.

Güncel

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Güncel

Erzincan'da maden ocağındaki toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, 6 zanlı tutuklandı, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncel

Erzincan'da maden ocağında yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin TBMM kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Erzincan'ın İliç ilçesinde bir maden sahasında toprak altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.