Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.

Güncel

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde pamuk ekimi için hazırlıklarını tamamlayan yetiştiriciler, traktörlere montaladıkları tohumlama makinasıyla ekim faaliyetine başladı.

Güncel

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde, iki gündür kendisinden haber alınamayan çoban Şeyhmus Arslan için arama çalışması başlatıldı.

Güncel

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonda 68 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Güncel

Diyarbakır'ın Sur ilçesi Dicle Nehri'nde kaybolan M.N.A. için başlatılan arama çalışmalarının 6'ncı gününde şahsın cansız bedenine ulaşıldı.

Güncel

Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA) 27 Nisan Cumartesi günü uluslararası ulemanın katılımıyla icazet töreni ve 'Aksa Tufanı ve Ulemanın...

Güncel

Diyarbakır'da pencerede sigara içerken düşen şahıs, hayatını kaybetti.

Güncel

Halk arasında "Yayla Muzu" veya "Dağ Muzu" olarak tabir edilen ve birçok hastalığa şifa olan ilkbahar meyvelerinden olan "Uçkun" tezgahlarda...

Güncel

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı pikap, kaldırıma çıkarak süratle yol almaya devam ederken karşısına çıkan bisikletliye çarpmamak için sürücünün ani...

Güncel

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde elektrik arızasını onarmak için, çıktığı elektrik direğinde akıma kapılan Dicle Elektrik personeli hayatını kaybetti.

Güncel

DEM'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 28 Nisan Pazar Günü düzenlenecek "Mevlid-i Nebi" etkinliğine halkın ücretsiz taşınması talebini reddetti.

Güncel

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin tarlaya girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.