Bingöl Haberleri

Bingöl haberleri ve güncel Bingöl gelişmeleri, Bingöl ile ilgili tüm video, Bingöl fotoğrafları ve Bingöl haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Ramazan Bayramının ardından başlayan ilk mesai gününde Bingöl Devlet Hastanesine toplamda 6 bin 152 vatandaş tedavi olmak üzere başvurdu.

Güncel

Bingöl-Muş kara yolunda seyreden bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

Yaşam

Bingöl’de Seyfan Derneği’nin düzenlediği "Ramazan Ayı Kardeşlik Futbol Turnuvası" sona erdi. Şampiyon Gözeler takımı oldu.

Güncel

Bingöl'de minibüsün ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 15 kişi yaralandı.

Güncel

Bingöl-Genç kara yolunda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Güncel

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde her yıl mayıs ile haziran aylarında yetişen kunkor mantarı bu sene de ayında görülmeye başladı.

Filistin

Siyonist işgal rejimi tarafından HAMAS Lideri İsmail Heniyye'nin katledilen ailesi ve Gazze şehitleri için Bingöl’de gıyabi cenaze namazı kılındı, katliam...

Güncel

İslami mücadeleleri nedeniyle 6-8 Ekim 2014 saldırılarında Bingöl'ün Karlıova ilçesinde şehit edilen Fethi Yalçın ve Cengiz Tiryaki (Rodi), eş dost...

Filistin

Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu'na bağlı derneklerin üye ve gönüllüleri, siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliam ve soykırımına tepki gösterdi.

Güncel

Bingöl’de 7’den 70’e vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde Ramazan Bayramı namazını eda etmek için camilere akın etti.

Filistin

Bingöl Peygamber Sevdalıları temsilciliği çocuk kulübü, Filistin’de yaşayan akranlarına bir nebze umut olmak için kumbaralarını umut kervanına bağışladı.

Güncel

Bingöl'de yapılan operasyonda, araziye gömülü şekilde 53 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.