Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa haberleri ve güncel Şanlıurfa gelişmeleri, Şanlıurfa ile ilgili tüm video, Şanlıurfa fotoğrafları ve Şanlıurfa haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Şanlıurfa'da bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık yapanlara yönelik düzenlenen çalışmalarda 12 şahıs yakalandı.

Seçim 2024

Seçim çok az bir süre kala HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emin Özaslan, hazırladığı videoda 4 farklı dilde...

Güncel

Rahmet, merhamet ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’da Umut Kervanı, Şanlıurfa'da yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye gıda ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Güncel

Şanlıurfa'da PKK üyelerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Güncel

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında, kaymakamlar, il ve ilçe güvenlik birimi amirleri ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla Seçim Güvenliği Koordinasyon...

Güncel

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde okula giden ortaokul öğrencisi başıboş köpeğinin saldırısına uğrayarak hafif yaralandı.

Sağlık

Şanlıurfa’da karın ağrısı ve karnındaki şişlik şikâyeti ile hastaneye başvuran 51 yaşındaki hastanın karnından 5 kilo ağırlığında böbrek tümörü çıkarıldı.

Güncel

Şanlıurfa'da otomobiliyle ağaca çarparak ağır yaralanan hemşire, tedavi için götürüldüğü görev yaptığı hastanede hayatını kaybetti.

Güncel

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 2 otomobil ve beton mikserinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Güncel

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 31 Mart seçim günü kolluk kuvvetleri dışında silah taşınmasının kesinlikle yasak olduğunu duyurdu.

Güncel

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, seçim günü güvenlik güçlerinin dışında hiç kimsenin silah taşımasına izin verilmeyeceğini ve bu konuda son derece...

Güncel

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dereden karşıya geçmeye çalışırken suya kapılan 4 kişinin görüntüleri ortaya çıktı.