Çanakkale Haberleri

Çanakkale haberleri ve güncel Çanakkale gelişmeleri, Çanakkale ile ilgili tüm video, Çanakkale fotoğrafları ve Çanakkale haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Çanakkale Boğazı ile Adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, bugün gerçekleştirilmesi planlanan bazı seferlerin iptal edildiği bildirildi.

Güncel

Çanakkale'de yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edildi.

Güncel

Çanakkale'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 4 kişi tutuklandı.

Güncel

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik botun alabora olduğu belirtildi.

Güncel

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle Çanakkale'de eğitim öğretime ara 1 gün ara verilecek.

Güncel

Çanakkale'de yapılması planlanan bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edildi.

Güncel

TDV ve DİTİB iş birliğinde 2 bini Çanakkale Kızılcaören bölgesi, 28 bini Edirne Koru bölgesinde olmak üzere toplamda 30 bin...

Güncel

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale'de meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremde, şimdiye kadar olumsuz bir durum olmadığını belirtti.

Güncel

Çanakkale'nin Ezine ilçesi açıklarında, 14'ü çocuk toplam 31 düzensiz göçmen yakalandı.

Güncel

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında, bir lastik botta 14'ü çocuk toplamda 42 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

Güncel

Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarında bugün yapılması planlanan feribot seferleri sis nedeniyle geçici olarak iptal edildi.